İşte Aslan'ın yol haritası

3 kulvarda birden yoluna devam eden Galatasaray'ı, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden zorlu maçlar ve yoğun bir seyahat programı bekliyor. İşte sezonun kaderini belirleyecek olan o kritik periyot.


JET CİMBOM : Sezonun ilk yarısını birçok krizi geride bırakarak tamamlayan Galatasaray, ikinci yarıda yoluna üç kulvarda birden devam edecek. Süper Lig’de zirvenin 8 puan gerisinde bulunan, Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalıp Chelsea ile eşleşen, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final gruplarına kalan Sarı-Kırmızılılar’ı, önümüzdeki iki ay boyunca çok zorlu bir periyot bekliyor. 8 Ocak’taki Antalya kampıyla birlikte hazırlıklara başlayacak olan Galatasaray, Türkiye Kupası grup etabında oynanacak 6 maç nedeniyle bol bol seyahat edecek. Aynı süreç içerisinde Süper Lig’de ikinci yarının başlayacak olması, Aslan’ı bir hayli zorlayacak. 

Tatil yok, 12 maç var
Ayrıca 26 Şubat’ta Devler Ligi start alıyor. Chelsea maçının oynanmasıyla üçüncü kulvar da devreye girecek ve kadrodaki tüm oyuncuların performansına ihtiyaç duyulacak. Aynı zamanda yeni transferlerin de takıma katılması, uyum sürecini tamamlaması ve verimli olmalarının sağlanması da planlar arasında yer alıyor. Ocak ve Şubat aylarında oynanacak olan 3 ayrı kulvardaki 12 maç, Aslan’ın bu sezonki kaderini büyük ölçüde belirleyecek.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski